fbpx
gastromix vit
fest

Skapa en personlig bröllopsfest med tema

En bröllopsfest är en bröllopsfest är en bröllopsfest. Eller…? Hur ska det märkas att er fest är just er?

Kanske kan ett tema hjälpa er att skapa en röd tråd genom både planering och för själva bröllopsdagen. Ett tema kan också underlätta för gästerna som redan i inbjudningarna får en känsla för hur ni vill ha er dag. Ett ”Sagan om ringen”-tema signalerar naturligtvis mer av lekfullhet än ett klassiskt frackbröllop som istället manar till långklänning och hög hatt.

Hur ska man då välja tema? Det viktigaste är att ni väljer med hjärtat, det som känns rätt för er. Har ni något speciellt intresse? Kanske älskar ni blått, skaldjur eller fjällen? Ta vara på det som är just ert utan hänsyn till rådande trender.

Här finns inga rätt eller fel, inget fint eller fult. Bara en oändlig värld av möjligheter som är era.

Det kan handla om att lyfta fram en färg i detaljer och accessoarer. En lavendellila nyans kan till exempel appliceras på både klänningsdetaljer och servetter som smaker och dofter. Dessutom kan den ingå i brudbukett och i hårsmyckning. Ta vara på årstidens unika detaljer och duka med löv i höstens mustiga färger eller låt inbjudnings- och menykort gå i vårens skira pasteller. Utnyttja säsongens råvaror och växter. Är ni sommarmänniskor- varför inte bjuda på en picknick med mjuka filtar i gröngräset efter en vigselakt under en skuggande ek ackompanjerad av fågelsång? Älskar ni Frankrike, låt middagen gå av stapeln i er egna franska bistro med rödrutiga dukar där menyn presenteras på franska och bruden får sabrera champagnen med en blankvässad sabel.

På Gastromix vill vi gärna hjälpa er att ta fram en meny som bidrar med en extra dimension till er fest. Då blir dagen personlig och ett fantastiskt minne för er och era gäster.

LUNCH