gastromix vit
bröllopsdekoration

En bröllopsfest utanför ramarna?

En del har drömt om sitt bröllop sedan barnsben. Klänning med tyll och volanger, stilig frack och rosor. Stor fest med hela tjocka släkten och alla vänner med respektive. Andra gör det lite enkelt. I stadshuset en vanlig torsdag med två inlånade vittnen. Det viktiga är inte hur, utan att.

Sedan finns det de som inte vill rätta in sig i några led. Äventyrarna. Som vill göra sin dag till något verkligen extra och spektakulärt. Som kanske gifter sig hängande i varsin fallskärm, i hajbassängen på Kolmården eller i dykardräkt flera meter under Vätterns blå yta. Kanske är det ni?

Att efter en sådan vigsel bjuda in till en sittande bröllopsmiddag med vita dukar och nyputsade silverbestick är kanske inte riktigt vad ni tänkt er, men med hjälp från oss på Gastromix kan ni fortsätta festen i samma anda som er vigsel. Vi arbetar främst i Östergötland med Linköping som bas, men kan naturligtvis åka längre efter överenskommelse. Vi har serverat middagar i lador, maskinhallar och i trädgårdar. I partytält och i flyghangarer. Vi har levererat trerättersmiddagar, grillbufféer, fingerfood och mingeltallrikar till stora sällskap med hundratals gäster likväl som till den lilla familjesammankomsten.

Så har ni tankar på en bröllopsfest som går lite utanför de vanliga ramarna? Kanske vill ni bjuda på en mysig picknic på mjuka filtar under ekarna på Tinnerö? Eller på tårtkalas vid bryggan på sommarstället? Hör av er till oss på Gastromix. För oss är det nämligen utmaningen som sporrar. Att alltid leverera lite bättre, lite vassare och naturligtvis – mycket godare!LUNCH