gastromix vit

Hör gärna av dig!

Vi arbetar med catering utöver det vanliga. Det innebär att vi levererar en helhet där mat, dryck, tillbehör och servering höjer din och dina gästers upplevelse och skapar avtryck. Med lång erfarenhet och stor kunskap hjälper vi dig att arrangera den exklusiva middagen eller stora festen.
Välkommen att höra av dig!

070-495 95 61

Värna Forssäter
585 95 Linköping

Skriv till oss

  Information om personuppgifter

  Det är viktigt för oss på Gastromix att du känner dig trygg med att vi hanterar dina personuppgifter med största omsorg och i enlighet med GDPR, så att vi kan ge dig en positiv och relevant upplevelse genom de tjänster och erbjudanden vi förmedlar.

  Som kund hos Gastromix kan du vara trygg i att vi endast registrerar de uppgifter som krävs för att vi ska kunna leverera våra tjänster till dig.

  För våra leverantörer hanterar vi personuppgifter om enskilda näringsidkare och uppgifter för kontaktpersoner för att hantera avtalet oss emellan.

  För våra vänner som inte är kunder men vill få information från Gastromix registrerar vi endast de uppgifter vi behöver för att hålla kontakten och efter samtycke från dem.Vi delar inte ut personuppgifter till någon tredje part.

  Vi delar inte ut personuppgifter till någon tredje part annat än vad myndigheterna kräver av oss i enlighet med personuppgiftsförordningen.

  Du kan när som helst ta tillbaka ditt samtycke genom att klicka på avregistreringslänken men vi hoppas såklart att du vill fortsätta hålla dig uppdaterad med relevant information, nyheter, event och erbjudanden från oss, och ser fram emot att fortsätta dela dessa med dig.

  LUNCH