gastromix vit
lax

Gourmandernas bröllopsmiddag

Att få njuta av en välkomponerad middag som får smaklökarna att jubla hela vägen från förrätt, genom mellan- och varmrätt till en fulländad efterrätt måste väl ändå vara det matälskande parets önskedröm. Men faktum är att det finns de som, än mer, njuter av att få planera, sätta samman och laga till en sådan fulländad meny, där tanke och idé märks genom såväl val av råvaror som tillagning och servering. Som har kunskapen att ta tillvara på säsongens specialiteter och dessutom har stark lokal förankring och därmed hittar de unika guldkornen som andra missar.

Pelle Forss, som äger och driver Gastromix är mat- och vinkännare med en gedigen utbildning och lång erfarenhet av att skapa matupplevelser utöver det vanliga.

– Hos oss på Gastromix är det lilla extra standard, säger han och menar att lyhördhet och nyfikenhet är egenskaper som behövs för att fullt ut förstå vilken matupplevelse brudparet önskar.

På Gastromix hemsida finns flera olika förslag på gourmetmiddagar, färdigkomponerade med smaker som kompletterar och förhöjer. Men Pelle uppskattar också att vara den som det matintresserade brudparet bollar sina egna idéer och önskemål med.

I Sverige råder en stark matlagningstrend och många vågar experimentera med ingredienser, kryddningar och olika tillagningsmetoder. Att med hjälp av en proffsig kock och kunnig vinkännare skapa sin egen personliga meny till sin speciella dag – det är en unik möjlighet.

– Prata mat och vin med oss, så skapar vi en matupplevelse ni kommer leva på länge!LUNCH