fbpx
gastromix vit

Jobba hos oss

Vill du jobba i en utvecklande miljö där riktigt bra mat och kundservice är i fokus? Gastromix i Linköping söker extrapersonal för servering och andra sysslor kring vår cateringverksamhet.

 

Gastromix i Linköping driver restaurangen Calle C på Flygvapenmuseum men har också en stor cateringverksamhet. Vi söker nu extrapersonal till varierade arbetsuppgifter inom vår verksamhet. Det kan vara vid dukning, disk, servering eller leveranser av cateringbeställningar.

 

Uppdraget passar dig som har behov av att jobba extra på sidan av studier eller som vill fylla ut annat deltidsarbete. Vi har varierade behov alla veckans dagar men även kvällar och helger.

 

På Gastromix kommer du arbeta i ett team som stolt levererar smakupplevelser utöver det vanliga och vi har alltid kunden i fokus. Du som söker ska vara noggrann och serviceinriktad. Du bör även ha erfarenhet av servis sedan tidigare och ha fyllt 18 år. Skicka in dina kontaktuppgifter och några rader om dina tidigare erfarenheter.

jobba

Ansök nu

    LUNCH

    Fira jul & nyår med Gastromix!


    Välkommen till en oförglömlig julfest på Flygvapenmuseum! Vi dukar upp bland vackert ljussatta flygmaskiner, för att göra er kväll till ett minne för livet.    Med vår nyårsmeny skapar vi måltiden att minnas. Med kärlek och omsorg lagar vi maten åt dig. Beställ av oss, lägg den sista touchen innan servering och fira in det nya året tillsammans med dina nära och kära.