gastromix vit
brudpar

Koll på planeringen?

Det är mycket som ska klaffa på den stora dagen, men med en väl genomförd planering har ni alla förutsättningar att få den dag ni önskar utan oväntade överraskningar. Här kommer en liten lista över saker att tänka på för att göra er bröllopsfest till den allra bästa!

• Bestäm datum och skicka eventuellt ut en ”save the date”-avisering till gästerna i god tid, om vigseln sker i semestertider. Tänk på att vissa populära kyrkor och vigselplatser blir bokade långt i förväg.

• Fundera över om ni vill ha något tema för er bröllopsfest och hör av er till oss på Gastromix, så kan vi tillsammans se till att vi för ut det allra bästa av era idéer.

• Bestäm en budget. Vad får det kosta? Vilka förutsättningar har ni? Tillsammans kommer vi fram till vad som passar er. Kött eller vego? Bordsservering eller buffé? Enklare för många eller gourmetmiddag för de närmaste? Ingen bröllopsfest är den andra lik – precis som det ska vara.

• Utse en toastmaster och / eller -madame som håller kontakten med personalen i köket under middagen så att ni kan få vara de viktigaste personerna på er fest.

Sist men inte minst: Låt oss på Gastromix ta hand om festen så ni kan lägga er energi på att bli firade och njuta fullt ut av er dag!LUNCH