gastromix vit
fest

Konsten att njuta av sin fest

Fest! Visst är det något alldeles speciellt över det ordet. Förväntningarna det skapar, pirret i magen, glädje, skratt och naturligtvis god mat och härlig dryck. Gemenskap och goda samtal, samvaro med vänner man kanske inte träffat på länge. Firande av någon eller något speciellt, en examen, ett bröllop eller bara för att man vill… Det finns alla möjliga tillfällen att ta tillvara på, för att ställa till med fest.
Men ärligt talat, hur många har skimrande drömmar om att planera, skriva inköpslistor, storhandla, koka och steka, bränna och börja om, frysa in och tina upp. Och så när festdagen väl kommer, duka, servera, torka spill, fylla på och duka av, ta hand om rester och diska upp. Och när man väl är färdig så har gästerna hunnit gått hem.
Nej, lämna bestyren till någon som älskar allt det där, både före, under och efter. Och unna dig själv att helt och fullt vara värd eller värdinna, eller till och med gäst, på din egen fest. Kontakta oss på Gastromix så tar vi tar hand om alla måsten!LUNCH