gastromix vit
servering

Upplevelsen börjar redan vid minglet

Så är vigseln klar. Ringarna sitter på plats på fingrarna och risgrynen har yrt färdigt och landat i brudens frisyr. Nervositeten börjar släppa och det är dags att börja fira ert nya liv som äkta makar. Gamla och nya vänner, släkt och respektive som aldrig träffats förr ska umgås och ha en trevlig kväll. Hur ska det gå? Kommer de trivas? Kommer de ha något att prata om?

– Gör minglet till en icebreaker! tipsar Pelle på Gatromix.

Han berättar att man självklart kan se till att skapa en härlig och gemytlig stämning redan vid minglet, med hjälp av maten.

Ett tips är att låta servera fördrinken på flera olika stationer. Att utnyttja miljön för att få gästerna i rörelse och på så sätt underlätta för att alla på ett enkelt och naturligt sätt ska kunna hälsa på varandra. Dessutom ger man gästerna en ny wow-effekt för varje rätt.

På Gastromix skapar man inte bara med fantastiska smaker, utan låter ögonen få sitt också. På små specialgjorda assietter eller minigafflar presenteras läckra små konstverk som garanterat ger gästerna något att prata om, samtidigt som smaklökarna förbereds för middagen.

Att skapa en upplevelse för gästerna – det är a och o. Om det så handlar om det påkostade champagneminglet innan middagen eller den enklare vickningen fram på småtimmarna. En korv med bröd smakar underbart efter timmar av dans, men i skenet av en eldslukare blir den så mycket mer än bara en korv, säger Pelle.

Kontakta oss på Gastromix och ge era gäster något mer än bara maten på tallriken- ge dem en upplevelse. Det kommer både de och ni minnas länge!

 LUNCH